NIEUWS

Roermonder Höfe: De eerste huurders kunnen in de zomer er in!

 

 

Gondo Immobilien verkoopt huurwoningen project Roermonder Höfe

Gondo Immobilien, een samenwerkingsverband tussen Nesseler Grünzig en Van Pol Beheer, verkoopt 130 huurwoningen aan Industria Wohnen. Lees het persbericht of bezoek de website www.roermonder-hoefe.de

4e fase Designer Outlet Roermond geopend!

Heden 12 april is de vierde fase van het Designer Outlet Roermond, onderdeel van Jazz City in Roermond, officieel geopend.
In de vierde fase zijn 50 nieuwe winkels toegevoegd en is de totale oppervlakte van het Designer Outlet Roermond uitgebreid tot circa 46 duizend m2 winkels en horeca. Fase 4 verbindt via twee winkelstraten en de Promende de fasen 1 en 3 met elkaar. Een deel van de winkels en een uitgebreid horeca-assortiment bevindt zich onder de woningen van gebouw New Orleans. Tevens heb je vanuit La Place – op de eerste verdieping van New Orleans – een fantastisch uitzicht over de Maas.
Daarnaast zijn er ruim 4.000 extra parkeerplaatsen gerealiseerd, inclusief een fraaie nieuwe toegang tot het Designer Outlet. Om de doorstroming van het verkeer te verbeteren, is de infrastructuur vanaf het kruispunt met de N280 tot aan de entree van de parkeergarage flink opgewaardeerd. Door deze uitbreiding wordt een verdere groei van het aantal bezoekers verwacht. Een deel hiervan zal ook voor een extra toestroom naar de binnenstad zorgen.
Medio mei wordt het woongebouw New Orleans opgeleverd, waarna spoedig de eerste nieuwe bewoners van Jazz City hun intrek zullen nemen. In de komende jaren wordt door SDK Vastgoed en Van Pol Beheer verder gebouwd aan het bruisende stadsdeel Jazz City met nog meer winkels, horeca, woningen en een hotel.

Kickoff project Roermonder Höfe

In het centrum van Mönchengladbach wordt een nieuw stadsdeel ontwikkeld voor wonen en werken: Roermonder Höfe. Meer weten? Ga naar de vernieuwde website: www.roermonder-hoefe.de of lees hier het persbericht »

 

Jazz City: New Orleans

Wonen in het nieuwe stadshart van Roermond op steenworp afstand van de stad met uitzicht over de Maas. Maar liefst 94 appartementen en 6 penthouses met woonoppervlakken variërend van 60 tot 160 m2.

Lees meer »

Nieuw: Cruise terminal Roermond

Roermond wil aantrekkelijker worden voor riviercruiseschepen. Daarom zijn in de Maas, nabij de Arloflat, twee aanlegsteigers voor riviercruiseschepen en rondvaartboten aangelegd.

Lees meer »

Jazz City Start Bouw

Jazz City wordt hét nieuwe stadsdeel van Roermond. Een unieke woonlocatie aan het water met winkels, entertainment, horeca en een boulevard aan je voeten. De binnenstad is op loopafstand te vinden.

Lees meer »

Trailer Jazz City

Film project in ontwikkeling: